16 Şubat 2009

Oyun Dünyası


counterstrike'a başladığım anda kadın dünyasına büyük bir suç işleyeceğimi hissediyorum. hemcinslerim beni köy meydanında ateşe verecekler alimallah.

zaten "oyunlar" hususunda cinsel kimliğimin tamamen mercedes benz logosuna benziyor oluşu iki cins tarafından da dışlanmama sebep oluyor.

dönemem sağa sola abi ben öyle. hele yeni nesil mouse'la açıyı kontrol etme zorunluluğu bana gelmiyor. kaldı ki tomb raider'da bile nereden çıktığı belli olmayan bir danua bir gün beni ağlatmıştı. o doomtipi oyunlar imkansız.

ama bir yandan turn based strategy'ye verdiğim gönlümü yatıştıracak bir oyun bulamıyorum. şu aralar. o kadar dandik bir oyun dünyasındayım ki. bir ara sürekli flash oyunu oynadım sıkıntıdan. sims oynuyorum şimdi, evlatlık çocuk alıyorum angelina jolie misali. vampir abi kardeş var.

2 yorum:

iki parmak klavye dedi ki...

Bir ara ciddi ciddi CS oynamıştım. (CS demeye ne kadar ozen gosteriyorum, ne denli 'ciddi ciddi' oynamış olabilecegimi sen dusun artik. (bir de TF oynamışlıgım vardı misal, açılımının 'Teen Forest' oldugunu sandığım(ne alaka di mi?)))
Gerçekten hıphızlı silah seçebilen hed şat yapınca 'nasıl da koyan' bir gençtim, ne kadar da keyif alıyordum gecen zamandan, agizdan akan salyadan. Lakin yakın zamanda sevdicege CS oynadıgı için trip atmişligim var.
burdan bi yere bagliycaktim ama nereye? Parantezler bitirdi beni.

Deniz Coşkun dedi ki...

sevdicek de cs'te devleşiyor ama sanırım. ne zaman skype'ta muhabbete dahil olsam kürşat gevrek gevrek cs oynuyor oluyor.

teen forest beğenimi kazandı. seks kartalları gibi.