05 Haziran 2009

Tadı kaçan beyanatlar

-"Abie Tool çalabilecek bir grup yok Türkiye'de. Tool mükemmel. Maynard da cabası, havada karada veririm" diyen 16-28 yaş arası erkekler... Yaş aralığınıza tüküreyim ve TADINIZ KAÇTI!



-"Saçını boyatmaaa... Doğal hali en güzel hali. Kahkül de kestirme. Hep böyle kezban kal" diyen erkek arkadaşlar... SİZİN DE TADINIZ KAÇTI!





-"Futbolu çok severek ve anlayarak takip ederim" diyen kızlar. Hem yalancısınız, hem de TADINIZ KAÇTI!






-"Küresel ısınma yüzünden her yer su olacak, hepimiz çişimizi içecez yakında" diyen ucuz kahramanlar... TADINIZ KAÇTI!




-"En sevdiğim gruplar Fuck me in the ass and say yeah, Razorfuck, The Gulps'tır" diye dolanan indie çakmaları. Sizlerden nefret ediyorum ve TADINIZ KAÇTI!




-"Ben televizyon izlemem" diyen arkadaşlar, oturup indirdiğiniz dizileri izlemek de televizyon seyretmektir basbayağı, lütfen kendimizi elit bir sınıfta konumlandırmayalım ve kulak verelim: TADIMIZ KAÇTI!





-"Seven mikilir, miken sevilir" Asla doğruluğunu kaybetmediği için, asla yanıltmadığı için Einstein da onayladı: TADINIZ KAÇTI! Aksi ispat edilene dek böyle kalsın.






-"Kadın dediğin balık etli olacak" Külliyen yalan. Anoreksik olmasın yeter. Çok fena TADI KAÇTI bir beyanat. Ekşisözlük entrimden referans vermeden edemeyeceğim:
Kadın dediğin ele gelmeli.





-"Bak ben senden x yaş büyüğüm..." diye tirat atan gerizekalılar. Size çok güzel laflar hazırladım ve TADINIZ KAÇTI!





-"Ne kadar hayırsızsın" diye hayat dersi veren eski dostlar. Yağız atlar kişnedi, meşin kırbaç şakladı, sizin TADINIZ KAÇTI!






-"Ya arkadaşlar birbirlerinin hatalarını görmezden gelmeli" diyen cibiliyetsiz canlar. TADI... wait for it... NIZ KAÇTI!





-"Müthiş bir fikrim var, bi afiş yapalım, üstüne 5 yıl sonra burada olabilirsiniz yazalım, arkada Nevyork manzarası olsun, önde bi kafa olsun, kafanın içinde ayna olsun!" diyen pseudo-yaratıcı apaçiler. Simpsons did it, velakin sizin TADINIZ KAÇTI!

7 yorum:

Elmoş dedi ki...

Fotoğraftaki arkadaşların, televizyon izlemeyenler hani, blogda afişe edildiklerini bildiler mi? Merak ettim.

Deniz Coşkun dedi ki...

o benim zaten yauuu. yanımdaki de arkadaş da hayat arkadaşım oleyo.

Elmoş dedi ki...

Haa. Kendine çuvaldızı batırdın yani.

Deniz Coşkun dedi ki...

ivet. öyle yaptım. blog'umdaki ilk ve tek fotoğrafımızın da naartist bir context içerisinde bulunmasını hedefledim.

heffer dedi ki...

herkesin kendinden birşeyler bulabileceği ve hatta dikkatli okuyucuların bir yerlerde oytun'u bulabileceği bi eser olmuş...

hahayt "çelik ayna"

vic vega dedi ki...

The gulps rules lan! The skinny bitches murder club, frisky cougars avenue, the zone of zombies, afro sucker, baby of no one,.. Bunlar hep çok iyi gruplar,.. (skinny bitches murder club bayağı iyi oldu yalnız?)

Deniz Coşkun dedi ki...

frisky cougars avenue da iyi bence. hihih. o zaman bir tane de benden geliyor;

Semigot your number