14 Haziran 2010

Digiturk HD filan, Suada, yanlış bilgi, ne?

"Digiturk'un yeni HD kanalının açılışı şerefine Çarşamba günü Suada'da yapılacak partiye LOST dizisi oyuncuları geliyormuuuş" diye bir haberle çalkalandım bugün. Alelade bir haber sitesinde gördüğüm haberde "dizinin Ben'i" tamlamasını gördüğüm anda mekana gitme gitme hevesiyle yanıp tutuştum. Gerekli ayarlamaları yapmaya kalkıştım. Mesaj filan attım bu uğurda! Düşün yani, telekomünikasyon. Vay be.

Gel gör ki haberi götümlen okumuşum. Sayid ve Jin geliyormuş bi'. Bir de the OC dizisindeki Chinolu davsın Ben McKenzie. Hevesim nasıl kursağımda kaldı anlaşılması mümkün değil. Gerçi giriş ayarlayamadığım için biraz sevindim de. GERÇİ Jin'e "güney koreli kardeşim bana bi' ADAZZ desene allasen" demesi de eğlenceli olabilirdi. Ama Sayid be? Yahu bir de Sayid'i beğenen kızlar var biliyorsunuz değil mi? SAYİD'İ BEĞENMEK diye kitap yazılabilir hümanizm üzerine bana kalırsa. Adam sürekli terli ve briyantinli görünebilmek konusunda bir uzman.

Bu da böyle bir anekdot idi. Geldik bu yazının sonuna. Ama blogun sonuna geldik mi, hayır. Sanki maaş alıyorcasına buraya sayfa sayfa yazmak da ne büyük idealizmmiş arkadaş. Tıpkı Jack Bauer'ın da söylediği gibi "Sizin bu yazıları okuduğunuzda yüzünüzde oluşan o tebessüm var ya, işte o benim ödülüm". Yaşasın çirkinlik.

6 yorum:

sait dedi ki...

but i'm just trying to triangulate the signal.
(ayıp lan!)

hevesli bardak dedi ki...

Bir de Sayid'i adada kıvırcıkken beğenmeyip adanın dışında fönlü beğenen var, kaç kişiler nerde yaşarlar bilmiyorum ama varlar.

Deniz Coşkun dedi ki...

sait bey, korumayın allahaşkına şu sayidi.

Deniz Coşkun dedi ki...

fönlü sayid de eşek sikinde kelebek gibiymiş afedersiniz.

Elmoş dedi ki...

"Annem Sayid'i beğeniyordu yahu, diyeceğim", bu sefer de babamın fiziksel özellikleri hakkında şüpheye kapılacaksınız.

Ah. Kazanmak hiç mi yok bana yarab?

Deniz Coşkun dedi ki...

Anneler saylanmaz. Annelere laf yok. Onlar herkesi beğenebilir, bize de bok yemek düşer. =)